Надявам се ротацията да се случи, както е договорено. Това заяви

...
Надявам се ротацията да се случи, както е договорено. Това заяви
Коментари Харесай

Радан Кънев: Реализирането на ротацията ще е показател за стабилността

Надявам се ротацията да се случи, както е контрактувано. Това съобщи евродепутатът Радан Кънев  Радан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 година в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и на конференция.

Реализирането на ротацията ще е индикатор за стабилността. А ръководещото болшинство е комплицирано по думите му. Не бих драматизирал, акцентира още Кънев за трусовете в сглобката. Този вид престрелки през медиите не оказват помощ, счита евродепутатът. Но се надява те да не спънат преговорния развой за ротацията.

Според него сме закъснели с европейската акция и да се слагат огромните въпроси. Затова Кънев препоръчва след ротацията да стартира дебатът по европейската политика. ПП-ДБ като коалиция имат огромна отговорност на тези избори, безапелационен бе евродепутатът. Той е за единно явяване на двете коалиции и би трябвало да се борят за първото място и да преодолеят отрицателния резултат от ръководството с. Нашите гласоподаватели не заслужават да бъдат изпращани в Б група, посочи той, написа news.bg.

България може да е мощна в Европейски Съюз, акцентира Кънев. е сплотяваща фигура, по мнението му. В неговото водачество нямало политически спор. Над 2000 законодателни начинания регистрира евродепутатът. Още 3000 са самодейностите, които е съподписал. Над 50 настоящи въпроса е отправил към Европейска комисия. Над 80 изявления в пленарна зала е направил българският представител в Екологичен потенциал. Докладчик е по 16 доклада и е съдействал за над 100 петиции главно на българи против замърсяването в техните обитаеми места. Най-трудната част от обещанията, които е поел Кънев към гласоподавателите, е да се понижи бюрокрацията и административната тежест.

Зелената договорка се състои от 20 законодателни акта, както той даде за образец. Те постановат бюрократични условия към бизнеса. Кънев най-активно е дал своя вот За освобождение на Европа от зависимостта от Русия и Китай. В идващ мандат той ще работи за усилване ролята на европейската прокуратура. Силни тематични обединения в център-дясно ще са нужни в идващия мандат на Екологичен потенциал. Той започва подкаст за европейска политика, в която Кънев ще е публицист.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР